Kdo smo

Dr. Irena Kranjc

Valerian sem Irena Kranjc, doktorica znanosti. Odkar vem, me zanima zdravje, ki ga pojmujem celostno – kot blagostanje telesa in duha –, nikakor ne zgolj  kot odsotnost bolezni. V stremljenju k doseganju optimalnega počutja uporabljam pristop, ki se mi zdi resnično smiseln in učinkovit. V osnovi gre za alternativne zdravstvene rešitve, a v soglasju z ugotovitvami uradne medicine.

Prepričana sem, da je odločilen korak na poti k zdravju ustrezno diagnosticiranje. Tu mi nudi oporo izjemen diagnostični pristop, ki ga omogoča delo z napravo Sensitiv Imago – v rokah dobro poučenega in v raziskovanje usmerjenega terapevta namreč vedno da koristne rezultate.

Šele po natančnem in nedvoumnem diagnosticiranju se lotim sistematičnega izvajanja pomoči, ki naj bo čim manj invazivna, a vsekakor učinkovita. Človeškemu organizmu nudim podporo na številne preizkušene načine. Med drugim naj omenim skorajda čudežno delovanje Schumannove plošče pa tudi nekaterih naravnih, znanstveno preizkušenih prehranskih dodatkov, o katerih vsakemu posamezniku svetujem individualno.

Še več metod je, ki so mi blizu in jih uporabljam pri svojem delu. Zato vas vabim, da me obiščete.  Skupaj bomo naredili prve korake k vašemu zdravju, a tudi na nadaljnji poti k vašemu cilju vas rada spremljam. Z velikim veseljem.

Dr. Irena Kranjc